EK-Erhvervsservice

Dit lokale rengøringsfirma - også for private!

Privat rengøring

Den daglige rengøring kan ofte være en udfordring for både den travle familie såvel som den enlige med fokus på uddannelse og/eller karriere.

Vi respekterer selvfølgelig både jer og jeres hjem, og uanset hvad så har vi forståelse for jeres situation og kan hjælpe med at holde huset, når i selv har travlt.

Hjemmehjælp

Vi er godkendt af viborg kommune til at levere hjemmehjælp, hjælpen er gratis, når den er bevilget (visiteret) af Viborg Kommune.

Alle medarbejdere her har flair for rengøring og er socialt beviste, og vi gør os altid ekstra umage for at give de enkelte borgere den absolut bedste støtte.

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder de fleste typer erhvervsrengøring, blandt andet rengøring af butikker, fødevareproduktionsenheder, kontorlokaler og kliniker.

Vores rengøringsassistenter er professionelle og punktlige, og dine rengøringsopgaver er i trygge hænder hos os.

Bestil telefonopringning

Personlige og professionel service

Vi ønsker kun tilfredse kunder, og vi bestræber os derfor på at vores ansatte skal være professionelle samtidig med at de yder en personlig service.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine behov og hvorledes vi bedst kan hjælpe dig.